Canvas: de online leeromgeving die écht gebruikt wordt

Met de Canvas open source leeromgeving ontwikkel je eenvoudig blended of online trainingen. De naadloze integratie met EduFrame en uw website zorgt ervoor dat cursisten direct toegang krijgen tot de leeromgeving.

Online leeromgeving Canvas

Canvas is een open source elektronische leeromgeving die in 2011 is ontwikkeld door de Amerikaanse ontwikkelaar Instructure met één belangrijk doel: de elektronische leeromgeving moet voor zowel trainers als cursisten super eenvoudig zijn. Dit doel wordt nagestreefd in alle facetten van het platform om zo leren leuker, efficiënter en gemakkelijker te maken. Inmiddels wordt de leerervaring van meer dan 20 miljoen gebruikers bepaald door Canvas.

Canvas-by-instructure-440@2x
message

Canvas als communicatiemiddel

Cursisten op de hoogte stellen van cursusdata of wat er van hen verwacht wordt. Het lesmateriaal online plaatsen. Communiceren met de gehele cursusgroep, een selectieve groep of één cursist. Alles is mogelijk met de communicatietools in Canvas!

quiz

Opdrachten en toetsen

Toets het begrip van uw cursisten met opdrachten en toetsen. Beoordeel automatisch of voorzie het ingeleverde werk van audio- of geschreven feedback.

groups

Indelen in groepen

Wilt u een cursus meerdere keren geven aan verschillende cursisten? Kopieer uw cursus dan met één druk op de knop. Wilt u verschillende groepen maken in één cursus? Ook dat is mogelijk in de elektronische leeromgeving Canvas.

module-progress

Learning analytics

Meet eenvoudig de voortgang van uw cursisten. Hoe ver zijn ze in de cursus? Wat zijn de resultaten? Zo kunt u tijdig bijsturen waar nodig.

customize

Canvas in uw huisstijl

Wij passen Canvas aan op uw huisstijl. Uw logo, uw kleuren. Zo maken wij van uw elektronische leeromgeving een gepersonaliseerd platform.

youtube

Multimedia

Importeer eenvoudig video’s, afbeeldingen en geluidsfragmenten en maak gebruik van kennisclips en screencasts.

Canvas open source hosting

Wij zorgen voor de beste hosting van Canvas open source en voeren updates automatisch door, zodat u altijd beschikt over de meest recente versie.

Integratie met website en cursusadministratie

direct-naar-cursus

Direct toegang tot de online leeromgeving via de website

Na betaling, krijgen cursisten via uw website automatisch toegang tot de online leeromgeving. Ook is direct hun persoonlijke pagina toegankelijk, met alle informatie over de cursus waaraan zij deelnemen.

Geen dubbele administratielast

De cursus- en cursistgegevens uit uw cursusadministratie wordt automatisch gesynchroniseerd met uw online leeromgeving. Hiermee bespaart u tijd en vermijdt u fouten.