Meer inschrijvingen via uw website

Wij bieden u een professionele website met alle functies die u als opleider nodig heeft.

Geen ontwikkeling, direct online

Wij hebben speciaal voor opleiders een technisch platform ontwikkeld. Alle functies die belangrijk zijn voor opleiders zijn hierbij automatisch beschikbaar.

Design volledig naar wens

Wij realiseren een professioneel ontwerp, in de door u aangeleverde huisstijl.

Veilige en supersnelle hosting

Wij zorgen voor de beste hosting van uw website, en voor automatische updates. De hostingkosten zijn inbegrepen bij al onze pakketten.

zoekmachinevriendelijk

Zoekmachinevriendelijk

Het is belangrijk dat uw cursussen goed vindbaar zijn en het aantal bezoekers en cursisten toeneemt. Uw website voldoet aan de laatste richtlijnen van Google en zit boordevol met zoekmachine optimalisatie tools.

Geoptimaliseerd voor smartphone en tablet

Uw website werkt ook op een tablet of smartphone op een visueel prettige en zeer functionele manier. Het responsive design van de website zorgt ervoor dat alle pagina’s goed zichtbaar zijn. Ook kunnen uw potentiële cursisten informatie aanvragen en zich direct inschrijven. Voor uw Google ranking is een goede mobiele weergave sinds 2015 ook een belangrijke factor.

websitem-multistage@2x
opleidingen-op-website

Cursusaanbod op website automatisch bijgewerkt

Het cursusaanbod uit de cursusadministratie wordt automatisch gesynchroniseerd naar de website zodat cursisten zich eenvoudig in kunnen schrijven. Gedetailleerde cursusinformatie als omschrijving, locatie, bijeenkomsten, aantal beschikbare plaatsen en kosten is zichtbaar op de website. Dit betekent dat u uw administratie maar op 1 plek bij hoeft te houden.

Online inschrijven en brochure aanvragen

Informatieaanvragen (leads) en online inschrijvingen vanuit de website worden direct in uw cursusadministratie zichtbaar zodat deze meteen opgevolgd kunnen worden.

inschrijven
cursisten-dashboard

Persoonlijke pagina voor cursisten

Uw cursisten krijgen een persoonlijke pagina met een overzicht van lopende, aangemelde, en afgeronde cursussen en de bijbehorende factuur. Bovendien toont deze pagina een agenda met aankomende lesdata.

Online betalen

Bij een online inschrijving kunnen cursisten direct betalen, bijvoorbeeld met iDEAL. Hiermee kunnen cursisten direct toegang krijgen tot de online cursus. Uiteraard wordt uw administratie automatisch bijgewerkt.

ideal-604x527
wordpress-logo-stacked-rgb

Eenvoudig beheer met WordPress

U kunt de teksten op uw website zelf beheren. Het Content Management Systeem is gebaseerd op WordPress, de marktleider op dit gebied. Wij hebben dit uitgebreid om een extra plug-in, om het bewerken nog eenvoudiger te maken.